Kategorije
Objave

Teslaši ozbiljni, podneto preko 2000 primedbi

Stanovnici Tesle, ozbiljni u svojim namerama da ne dozvole narušavanje naselja podneli veliki broj primedbi Sekretarijatu za urbanizam.

Dragi naši Teslaši, naše komšinice i komšije, Pančevke i Pančevci, možete biti zadovoljni što imamo ovako dobar komšiluk, ujedinjen u tome da se usprotivimo gradnji novih zgrada unutar stambenih blokova, uzurpiranju onome po čemu je naše naselje poznato – a to je zelenilo!

Do sada smo zajedničkim snagama, aktivizmom i uz puno napora uspeli da predamo u Gradskoj upravi preko 2000 primedbi na plan. Nadamo se da ste ponosni i da osećate našu i vašu odlučnost da se naše naselje ne uružava.

Dalje akcije planiramo i sprovodimo i nakon isteklog roka. Za vaše ideje uvek smo otvoreni, možete nam ih ostaviti u komentarima.

Ako želite da pomognete, uvek možete odštampati, potpisati i podneti neku od primedbi iz Izbornika u zaglavlju i podneti još sutra Gradskom uslužnom centru opštine Pančevo.

Vaše nezadovoljstvo ovim planom koji podrazumeva sečenje velikog broja zelenila u naselju možete iskazati time što ćete upozoriti vaše komšinice i komšije ili pak odštampati neki od plakata koji možete okačiti pristojno na ulaze u zgrade i za to predviđena mesta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *