Kategorije
Objave

Zašto Pančevac ne objavi naš odgovor na tekst od 31. jula?

Obzirom na objavljeni članak u Pančevcu od 31. jula i brojne neistine iznete u njemu, naš tim se obratio Pančevcu. Za džabe, rekli bismo, obzirom da je izostala svaka moguća reakcija.

Prenosimo tekst maila poslat redakciji Pančevac, 4. avgusta 2020 u 11:14, na koji je izostao bilo kakav odgovor – da li u vidu maila ili članka u novinama, svejedno. Da li smo se redakciji Pančeva obratili za džabe ili ne, nije više ni važno – važno je to da ga vi kao građani i komšije pročitate i vidite da li se glas građana moče čuti, videti ili pročitati osim ukoliko niste na licu mesta, odnosno tamo gde se o tome priča, što smo se mogli uveriti direktno na Javnoj sednici u petak.


Poštovana redakcijo,

Ispred Inicijative Odbranimo Teslu, obraćamo vam se ovim mailom i šaljemo odgovore i demante na članak Pančevca od 31.7.2020. godine (koji smo kompletan objavili na sajtu Inicijative – www.odbranimoteslu.info/b/3j), u kojem je direktor JP „Urbanizam“ u pokušaju da smiri očigledno nezadovoljstvo stanovnika Tesle, izneo više neistina.

Naime, kompletan tekst koji je napisan i izjave direktora JP „Urbanizam“ prošao je tim diplomiranih arhitekata, pravnika i saobraćajnih inženjera, inače aktivista Inicijative, kako bi pružili svojim komšijama uvid kako ih predstavnik jednog javnog preduzeća preko pančevačkog glasila, kakvo Pančevac jeste – otvoreno laže i obmanjuje, da li namerno ili nenamerno, u ovom trenutku nije ni bitno.

Iz toga nastao je tekst koji možete videti na sledećem linku – www.odbranimoteslu.info/b/8m. Članak je kompletan sa navodima iz teksta Pančevca, kao i plana detaljne regulacije i tačno navodi gde je izneta neistina.

Molili bismo da naše odgovore objavite u sledećem broju Pančevca, kako bi se građani Pančeva i stanovnici Tesle upoznali sa pravim činjeničnim stanjem. Prevashodno sa iznetom neistinom koja se odnosi na termine kada je plan bio na uvidu, planiranu seču stabala u ulici Miloša Obrenovića, itd.

Ukoliko je potrebno da vam damo dodatne odgovore, slobodno nam se obratite.

U ime Inicijative Odbranimo Teslu,

Milka Popović, dipl. inž. arh.
Mila Nikolić, dipl. inž. arh.
Milena Tepić, dipl. inž. arh.
Dobrivoje Milosavljević, dipl. inž. arh
Miša Sekulić, dipl.prav.
Goran Ratković, dipl. inž. saob. za drumski i gradski saobraćaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *