Kategorije
Aktivizam Objave

Piknik na našoj livadici na Tesli

Ovaj vikend zasluženo odmaramo i imamo „Piknik na našoj livadici“ u Miloša Obrenovića, preko puta TC „BIG“. Pokažimo da čuvamo naše livadice i drveće od lošeg urbanističkog plana i ne damo da budu pretvoreni u beton!

Drage komšije i komšinice,

Ovaj vikend zasluženo odmaramo i imamo „Piknik na našoj livadici“ u Miloša Obrenovića, preko puta TC „BIG“.  Pokažimo da čuvamo naše livadice i drveće od lošeg urbanističkog plana i  ne damo da budu pretvoreni u beton!

Ponesite svoje ćebe, korpu sa hranom, lopte, frizbije i badmintone. Uz poštovanje distance, postavite svoje ćebe za piknik, zauzmite mesto na NAŠOJ zelenoj površini u subotu, 22. avgusta u 18 časova. Povedite svoju decu, opremite ih bojicama i papirima, napravićemo izložbu dečjih radova na teme „Moja zelena Tesla“ i „Platani – čuvari Tesle“ na igralištu. Izložba će biti prodajnog karaktera, a sav prikupljen novac ćemo uplatiti u humanitarne svrhe. Prošli vikend smo vredno radili i očistili pet dečjih igrališta, ove nedelje uživamo na livadici, družimo se i pomažemo se. 

Vidimo se na komšijskom druženju u subotu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *