Kategorije
Objave

Teslaši porasli kao njihovi platani

Akcijom Inicijative „Odbranimo Teslu” pod nazivom „Piknik na NAŠOJ livadici”, koja je bila organizovana u subotu 22.8.2020. godine, pored samih učesnika akcije, bili su motivisani i drugi građani Pančeva.

Naime, nakon samog piknika, članovima Inicijative se javio anonimni donator, koji je na račun porodice Simin uplatio pomoć za Uroša u iznosu od 1.500 eura. Donator je želeo da njegov humani gest bude anoniman jer ne želi akcenat da stavlja na sebe nego na Uroša. Nada se da će svojim postupkom motivisati i druge ljude da, shodno svojim mogućnostima, pomognu Urošu. Članovi Inicijative „Odbranimo Teslu” ne mogu da sakriju svoje oduševljenje i kažu da ovako nešto nisu očekivali, te da od sreće i ponosa rastu kao platani koji ih čuvaju i koje oni žele da sačuvaju.

Članovi Inicijative „Odbranimo Teslu” su se okupili sa ciljem da svoje naselje zaštite od lošeg urbanističkog plana koji predviđa njegovu dalju devastaciju, ali isto tako, žele da unaprede svoje naselje i da pomognu svojim sugrađanima, što su ovom humanitarnom akcijom i dokazali.

Ovom prilikom pozivamo sve građane Pančeva, Srbije, a i šire, da podrže našu Inicijativu i da se pridruže našoj humanitarnoj akciji. Uroš mora svakodnevno da vežba sa stručnjacima da bi mogao da hoda i govori, a mi imamo zadatak da sačuvamo NAŠE livadice na kojima će on jednog dana da trčkara.

Zajedno možemo sve!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *