Kategorije
Aktivizam Objave

Veliko spremanje Tesle za vikend!

Pozivamo Vas da za vikend zajedno obeležimo Svetski dan čišćenja velikim spremanjem Tesle! Iskoristimo ovaj vikend da ulepšamo svoj komšiluk! Uzmimo rukavice, džakove, metle u ruke i uz komšijsko druženje, očistimo đubre svako oko svoje zgrade!

Drage komšije i komšinice,

Pozivamo Vas da za vikend zajedno obeležimo Svetski dan čišćenja velikim spremanjem Tesle!  Iskoristimo ovaj vikend da ulepšamo svoj komšiluk! Uzmimo rukavice, džakove, metle u ruke i uz komšijsko druženje, očistimo đubre svako oko svoje zgrade!

Postavite slike očišćenog komšiluka i lokaciju na našu fejsbuk stranicu Odbranimo Teslu . Pokažimo kako zajedničkim snagama možemo da učinimo naš  komšiluk lepšim i podignimo svest kod ostalih sugrađana o značaju čuvanja naše okoline. Odsustvo kanti za đubre i loše održavanje komunalnih službi ne mogu biti razlog za ličnu neodgovornost. Metlu u ruke, da nam Tesla bude čista i da komšiluk blista!

Nastavljamo i sa čišćenjem Tesle od loših urbanističkih planova! Ovaj vikend ujedno idemo i sa kampanjom od vrata do vrata i prikupljamo potpisa za peticiju protiv betoniranja Tesle, pa se nemojte iznenaditi ako Vam pokucamo na vrata!

Vidimo se za vikend!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *