Kategorije
Aktivizam Objave

Muzički piknik – Koncert za NAŠ bregić

Pozivamo vas da nam se pridružite na muzičkom pikniku u nedelju 4.10.2020. sa početkom u 16 časova.

Dragi sugrađani i sugrađanke,

Pozivamo vas da nam se pridružite na muzičkom pikniku u nedelju 4.10.2020. sa početkom u 16 časova. Mesto okupljanja će ovog puta biće  kod čuvenog bregića na Tesli u ulici Stojana Novakovića 10 u pravcu prema Gradskoj pekari.  Na ovom bregiću se zimi svako dete sa Tesle sanka(lo) i skija(lo), a gradski urbanisti sada hoće da ga unište i pretvore u beton!

Pridružite nam se u zajedničkoj borbi za očuvanje zelenila i za bolje urbanističke planove koji su u interesu svih nas. U ovom slučaju, u pitanju je Plan detaljne regulacije naselja Tesla kojim se predviđa izgradnja stambenih objekata i saobraćajnice na uštrb zelenila, kao i seča platana. Danas je Tesla na udaru, sutra verovatno i druga zelena naselja!

Za ovaj piknik, treći po redu, organizovali smo muzička iznenađenja. Na NAŠEM bregiću nastupaće poznati pančevački muzičari. Pridružiće nam se i drugari sa Banovog brda koji su odbranili svoj parkić.

Kao i uvek, svoju podršku, osim dolaskom na piknik, možete pružiti i potpisivanjem peticije „Stop betoniranju naselja Tesla u Pančevu – Za zelenu Teslu!“. Peticiju možete preuzeti i sami sa ovog linka i prikupiti potpise.

Pozivamo vas i da potpišete online peticiju na ovom linku i tako se pridružiti 1469 građana Srbije koji nas podržavaju u ovoj inicijativi.

Očekuje se divan dan i iskoristimo poslednji trzaj leta da se udružimo u ovoj zajedničkoj borbi. Ponesite ćebe, stolice, svoje omiljene grickalice. Dođite u društvu porodice, prijatelja i ljubimaca. Svi ste dobrodošli.

Naša obaveštenja i akcije možete pratiti na sajtu kao i na društvenim mrežama na FB grupi Odbranimo Teslu, na Twitteru @TPancevo i Instagramu tesla.pancevo.

Poštujte mere, nosite masku i držite distancu.

Vidimo se u nedelju!

Inicijativa „Odbranimo Teslu“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *