Kategorije
Aktivizam

Odbranimo Teslu, učešća na tribinama

Prepoznati od strane drugih inicijativa, imali smo privilegiju da u oktobru učestvujemo na dve tribine, održane u Beogradu.

Prepoznati od strane drugih inicijativa, imali smo privilegiju da 5. oktobra, učestvujemo na tribini Grad u Srcu: Šta ćemo sa Beogradom?, u organizaciji ZIP-a (Združene inicijative i pokreti), gde smo imali prilike da čujemo iskustva u vezi sa sličnim problemima sa kojima se građani u različitim delovima Beograda suočavaju (Savski nasip, Cetinjska i Zetska, Košutnjak, itd), ali i da predstavimo svoju inicijativu, razlog za nastanak iste, urbanistički genocid protiv koga se borimo, kao i naše ideje i dosadašnje načine borbe. Na tribinu smo pozvani od strane Đorđa Miketića (“ Srce grada“), a u ime naše inicijative govorio je Dobrivoje Milosavljević.

Zatim, 14. oktobra, na poziv Ive Cukić (“Ministarstvo prostora“), učestvujemo na tribini i ujedno promociji knjige “Prostori zajedničkog“. Još jedno sjajno druženje, razmenjivanje mišljenja, iskustava, ali i ideja o potencijalnim akcijama i vidovima borbe. Ponovo, našu inicijativu je sjajno predstavio Dobrivoje Milosavljević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *