Kategorije
Aktivizam Objave

Reagujmo danas da sutra ne bude kasno!

Svako ima pravo da utiče na izgled, uređenje i upotrebu prostora u svom neposrednom okruženju! Saznajte kako svaki građanin i građanka TREBAJU i MOGU da utiču na donošenje odluka po pitanju svog neposrednog okruženja!

Svako ima pravo da utiče na izgled, uređenje i upotrebu prostora u svom neposrednom okruženju!

Saznajte kako svaki građanin i građanka TREBAJU i MOGU da utiču na  donošenje odluka po pitanju svog neposrednog okruženja!

Pročitajte Kako je inicijative Odbranimo Teslu probudila građane i na primeru naše inicijative, informišite se o svojim pravima i mogućnostima za uključivanje u urbanističko planiranje! 

“Loših urbanističkih i infrastrukturnih rešenja u Pančevu je sve više. Građani bi na njih trebalo da reaguju ukoliko smatraju da bi njihovom realizacijom došlo da narušavanja kvaliteta njihovog svakodnevnog života. Obaveštenja o novim javnim raspravama i urbanističkim planovima, građani mogu pratiti na sajtu grada, na http://www.pancevo.rs/usluge/javne-rasprave, zatim u nedeljniku „Pančevac“, a projekte mogu pogledati i u Sekretarijatu za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva tokom javnog uvida”.

Naša borba je samo jedan od primera na koji način su građani pravovremenim i organizovanim delovanjem  uticali na donošenje odluka po pitanju urbanističkog planiranja i drugih pitanja koja se direktno tiču našeg zdravlja i kvaliteta života!

Informiši se o svojim pravima, uključi se i reaguj  jer #GrađaniImajuMoć

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *